Werken bij Consello

Consello is een bruisende start-up, met Berchem als uitvalsbasis. Wij bieden bedrijven tijdelijk extra hulp aan en dit binnen twee vakgebieden.

Business Intelligence – Beslissingen binnen organisaties worden steeds meer gemaakt aan de hand van feiten en cijfers. Onze BI consultants ondersteunen u in het proces waarbij bedrijfsdata wordt omgezet in bruikbare informatie.

Accountancy – Is er nood aan tijdelijke professionele ondersteuning op uw boekhouding of finance afdeling. Accounts Receivable, Accounts Payable, General Ledger: allemaal gesneden koek voor onze consultants.

Binnen de ‘Consello Academy’ leidt een trainer met de nodige praktijkervaring onze consultants op en we coachen hen op het gebied van soft-skills. Hierdoor onderscheiden we ons zowel op gebied van kennis, als in onze communicatie bij u in het bedrijf. Onze consultants weten van aanpakken en kunnen snel een tandje bijsteken. Zin voor initiatief en Passie voor ons vak zitten in ons DNA.
Bekende namen op onze klantenlijst zijn onder meer ABInBev, Abacus, Brouwland, Cashforce, Credon, Kinepolis, Stratefy, Van Havermaet en Visser & Van Baars.

Consello: The movie

Eens aan boord

De kern van Consello wordt weergegeven in de vorm van een diamant omdat onze medewerkers ervoor zorgen dat we als organisatie schitteren in de ogen van onze klanten. De medewerkers zijn het belangrijkste aspect van Consello.

De instroom van onderuit dient gegarandeerd te worden. Verder is een goede mix met medior en senior medewerkers noodzakelijk. Zij ‘dragen’ de organisatie vanuit hun expertise en zelfstandigheid. Binnen Consello is er de mogelijkheid om door te groeien tot het niveau van directie. Naast de kern van de organisatie is er ook het ondersteunende ‘staf’ gedeelte wat aan de rechterkant wordt weergegeven, buiten de diamant.

Agenda

Nog te bepalen

Consello Academy “Workshop BI Consultancy” @Consello voor laatstejaars en net afgestudeerden

25/04/19

Consello Academy “Workshop Accountancy Consultancy” @Consello voor laatstejaars en net afgestudeerden

14/02/19

Jan @HoGent voor een masterclass rond BI voor studenten Logistiek Management

09/05/19

Jan @KDG voor een masterclass rond BI voor Marketingstudenten

13/05/19

Jan @KDG voor een masterclass rond BI voor studenten Toegepaste Informatica

05/03/19

Consello @de jobbeurs van Erasmus Hogeschool Brussel

12/03/19

Consello @de jobbeurs van ThomasMore (Campus De Nayer)

13/03/19

Consello @de jobbeurs van AP en KDG

19/03/19

Consello @de jobbeurs van HoGent

Contacteer mij

(pdf of jpg)