Consello Academy

 

WORKSHOPS VOOR LAATSTEJAARS & NET AFGESTUDEERDEN

BI CONSULTANCY

Nog te bepalen – stuur zeker een berichtje als je op de hoogte wil blijven

 

Beslissingen binnen organisaties worden steeds meer gemaakt aan de hand van feiten en cijfers in plaats van op het buikgevoel. Een onomkeerbare trend waarin bedrijfsdata wordt omgezet in bruikbare informatie. Een uitdagend proces dat niet meer weg te denken is binnen het bedrijfsleven van vandaag.

Tijdens de workshop zal je bekende tools binnen het Business Intelligence landschap ontdekken. Het wordt een zeer praktisch workshop waar alle aanwezigen worden uitgenodigd om hun laptop mee te brengen. Je gaat met de tools effectief aan de slag. Concrete stappen zoals het inlezen van een dataset en het visualiseren van de data zullen worden behandeld.

Op het einde van de sessie ga je naar huis met een goed begrip van Business Intelligence en een eerste ervaring binnen de ontwikkeling. Je krijgt tijdens de workshop ook een goed beeld van wat de job van BI Consultant inhoudt.  

Spreker: Jan Vandekerkhof, Co-founder Consello

Tijd: 18u – 20u

Locatie: Consello

Meebrengen: Laptop

Voorzien: hapje en drankje

Kostprijs: gratis

ACCOUNTANCY CONSULTANCY

25 april 2019

 

Als Consultant werk je bij de klant en ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende boekhoudkundige taken zoals het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen en andere financiële verrichtingen. Je ondersteunt mogelijks ook bij het voorbereiden van btw-aangiftes, fiscale fiches, opstellen van de jaarrekening en nodige verslaggeving.

Een goed opgebouwd dossier en/of boekhouding is essentieel.

In deze workshop gaan we daarom samen met jou een klantendossier opstarten en een jaarrekening opbouwen aan de hand van cases.

Aan het eind van deze hands-on sessie weet je dus hoe een klantendossier er uit ziet bij een boekhoudkantoor en heb je een goed beeld van de job van Accountancy Consultant.   

Spreker: Katja Bollaerts, Director Accountancy – Van Havermaet

Tijd: 18u – 20u30

Locatie: Consello

Voorzien: hapje en drankje

Kostprijs: gratis

 

Inschrijven doe je via onderstaand contactformulier.

(pdf of jpg)