Consello Academy

We zijn constant op zoek naar personen die nog maar net hun diploma op zak hebben of na een eerste werkervaring zin hebben in meer: ambitieuze enthousiastelingen die geen uitdaging uit de weg gaan. Tijdens de Consello Academy word je volledig ondergedompeld in de specifieke thematiek van onze klanten. Zowel je hard – als soft skills worden bijgespijkerd. Na de opleiding volgt een blijvende ondersteuning ‘on the job’.

je studeert af of je hebt een eerste werkervaring achter de rug
Als consultant kan je een echte impact maken binnen een organisatie. als ambitieuze persoon kan je niet wachten om hieraan mee te werken.
Er is een goede balans tussen variatie en structuur
Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. hierdoor kan je je professioneel netwerk sterk uitbouwen en zal je leercurve enorm zijn.

Workshop BI Consultancy

Beslissingen binnen organisaties worden steeds meer gemaakt aan de hand van feiten en cijfers in plaats van op het buikgevoel. Een onomkeerbare trend waarin bedrijfsdata wordt omgezet in bruikbare informatie. Een uitdagend proces dat niet meer weg te denken is binnen het bedrijfsleven van vandaag.

Tijdens de workshop zal je bekende tools binnen het Business Intelligence landschap ontdekken. Het wordt een zeer praktisch workshop waar alle aanwezigen worden uitgenodigd om hun laptop mee te brengen. Je gaat met de tools effectief aan de slag. Concrete stappen zoals het inlezen van een dataset en het visualiseren van de data zullen worden behandeld.

Op het einde van de sessie ga je naar huis met een goed begrip van Business Intelligence en een eerste ervaring binnen de ontwikkeling. Je krijgt tijdens de workshop ook een goed beeld van wat de job van BI Consultant inhoudt.

 

Datum: 12/12/18

Doelgroep: laatstejaars en net afgestudeerden

Tijd: 18u – 20u

Locatie: Consello

Meebrengen: Laptop

Voorzien: hapje en drankje

Kostprijs: gratis

Inschrijven: werkenbij@consello.be

Junior Accounting Consultant

Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou.

Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn:

 • het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen en
 • het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

Profiel

 • Je hebt een Bachelor Bedrijfsmanagement of een Master Toegepaste economische wetenschappen;
 • Ervaring is geen vereiste;
 • Je bent van nature een goed georganiseerde persoon;
 • Je hebt oog voor detail en houdt van een uitdaging;
 • Je werkt je vlot in een nieuwe context en materie in;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Junior BI Consultant

Ben je gefascineerd door de wereld van data? Wil je een persoon zijn die een directe impact heeft binnen een organisatie? Dan is de functie van Junior BI Consultant zeker iets voor jou.

Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. De sectoren en vragen zijn divers, maar het proces is in grote lijnen steeds hetzelfde. Je start met het in kaart brengen van interne processen en beschikbare databronnen. Dit vraagt veelvuldig en diepgaand overleg met sleutelfiguren binnen de organisatie van de klant. Vervolgens ga je met behulp van BI tools zoals Qlik, PowerBI of Tableau de informatie integreren en helder visualiseren. Het resultaat is een handig instrument om de activiteiten van de organisatie op te volgen en om strategische beslissingen te nemen.

Profiel

 • Je hebt een Bachelor Toegepaste informatica of een Master Computerwetenschappen op zak en affiniteit met SQL;
 • Ervaring is geen vereiste, maar het mag;
 • Je bent analytisch ingesteld en houdt van een uitdaging;
 • Je gaat graag in dialoog met de klant en zoekt samen naar oplossingen;
 • Je bent van nature een goed georganiseerde persoon;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Ons aanbod

Een doorgedreven opleiding via Consello Academy (in samenwerking met Van Havermaet Groenweghe) en Coaching;

Een marktconform loon inclusief extralegale voordelen;

Een bedrijfswagen met tankkaart;

Werken in een startup met ruimte voor persoonlijke groei.

Interesse?

Stuur je motivatie en cv naar werkenbij@consello.be .