Over ons ...

Consello Consulting bvba (of kortweg ‘Consello‘) zag een kleine twee jaar geleden het levenslicht.
Met het DNA van Credon in de genen (oprichters Jan Vandekerkhof, Ronny Beckers en Kurt Van Eeckhout hebben daar hun gemeenschappelijke roots) startte Consello met het leveren van handjes op het gebied van analyse en rapportering (BI): eerst met Qlik, later volgen Tableau, PowerBI etc.

 

Ronny Beckers en Kurt Van Eeckhout hadden als oprichters van Credon reeds een vertrouwensrelatie met Van Havermaet. Er ontstond al snel een natuurlijke fit tussen hun wereld en de ‘accounting’-wereld van Van Havermaet.
Wat destijds leidde tot een partnership tussen Credon en Van Havermaet, heeft zich vandaag vertaald in een huwelijk binnen Consello.

 

Jan Vandekerkhof, Directeur bij Consello: “Het concept is helder. Bedrijven die tijdelijk nood hebben aan extra werkkrachten, een helpende hand bieden. Bovendien zal er regelmatig een synergie ontstaan tussen het aanbod van rapportering en kennis binnen accounting. Mocht er nood zijn aan advies en begeleiding op strategischer niveau, dan kan altijd doorverwezen worden naar onze partner Van Havermaet.”
Consello onderscheidt zich door niet alleen kennis op het vakgebied aan te bieden. “Al vanaf dag één, zagen we het belang in om niet alleen een technisch expert aan te bieden, maar er bovendien zorg voor te dragen dat onze medewerkers juist communiceren.” zegt Vandekerhof. “De ontwikkeling van ‘soft skills’ is een core-filosofie van Consello. Het is een erg belangrijke ‘troef’ in onze samenwerking met onze klanten.”

Wall of Champions …

Don’t be a stranger

Kom op bezoek op onderstaand adres :

Grote Steenweg 91

Berchem-Antwerpen, België

E-mail: info@consello.be

Tel : +32 (0)3 808 21 71

Fax: euh … nope

Contacteer ons

7 + 13 =

Consello Consulting BVBA

Uw tijdelijke collega